Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че тимът е искал да покаже реакция след загубата от Пари Сен Жермен в Шампионската лига и това е основната причина за успеха с 2:0 над Челси в 1/8-финалите на ФА Къп.

25-годишният френски национал беше в основата на триумфа, като асистира за попадението на Андер Ерера и сам се разписа точно преди почивката.

„Представихме се страхотно, целият отбор игра добре. Не искахме да загубим два мача поред. Резултатът днес е великолепен за нас.” , заяви Погба.

„Ние сме Юнайтед. Ние бяхме обединени, бяхме заедно. Когато имаме отбор като нашия, ние просто искаме да печелим всеки един двубой. Всичко може да се случи, както стана в един друг мач – загубата от Пари Сен Жермен. Ние обаче искаме да печелим непрестанно.”

„Ние просто искаме да изиграем всеки един мач от този турнир. Няма да бъде лесно, осъзнаваме го, както беше и днес срещу Челси. Ние просто трябва да направим всичко необходимо, за да продължим напред в турнира”, завърши халфът на „червените дяволи”.

В четвъртфиналите на ФА Къп Юнайтед ще се изправи срещу Уулвърхемптън на „Молиню”. Срещата ще се изиграе през уикенда 16-17 март.