Много тежък конфликт между мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и най-скъпия играч в историята на клуба Пол Погба е имало в сряда. За него разкрива вестник "Сън", благодарение на източниците си от "Олд Трафорд". 

Португалецът е бил вбесен от твърденията на футболиста, че не се чувства щастлив и че има неща в клуба, за които не може да говори. Затова го извикал на разговор, в който му обявил на висок тон, че няма право да ходи да прави излияния пред медиите и че ако има нещо да му казва, трябва да го направи лице в лице, а не чрез посредници. 

Смята се, че обтегнатите отношения между двамата са, защото Погба искал да премине в Барселона, докато на Специалния такава алтернатива не му се нрави. Но заради последните изцепки на Погба, той му заявил директно:

"Ако искаш да си тръгнеш през задната врата на Юнайтед, ОТНОВО, трябва просто да подадеш молба за трансфер и всички ще се случи", крещял Моуриньо, намеквайки за предишния път, когато Погба напусна "Олд Трафорд", за да премине в Ювентус през 2012 г. 

Погба не си държал езика зад зъбите и обявил, че оттук-нататък Специалния може да общува с него само чрез агента му Мино Райола. След този конфликт разривът между мениджъра и звездата е необратим и един от двамата ще напусне. И по всичко изглежда, че към този момент това ще е френският полузащитник.