Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба може и да подпише нов договор с тима, тъй като се чувствал по-щастлив откогато и да е било, това твърди „ESPN“. Французинът, който има договор до края на следващия сезон, е спряган за трансфер в Реал Мадрид и Ювентус. Манчестър Юнайтед обаче има възможността да удължи споразумението с още 12 месеца.

През миналото лято агентът на Погба Мино Райола каза, че клиентът му мисли за нови предизвикателства, но сега изглежда ситуацията се е променила, пише още изданието.

През този сезон Погба има едва 12 мача за Манчестър Юнайтед заради сериозни травми в последните 6 месеца. В тези 12 срещи французина записа и 4 асисенции.

Самият тим на Манчестър Юнайтед пък се намира в серия от 15 мача без загуби във всички турнири и има реални шансове да спечели два трофея – ФА Къп и Лига Европа. "Червените дяволи" играят страхотен футбол от началото на година, а възходът във формата дойде и с пристигането на Бруно Фернандеш в тима, с когото Погба изглежда, че може да заформи чудесен тандем в центъра на терена.