Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обяви, че няма да може да разчита на петима свои играчи в предстоящото домакинство на Уулвърхемптън от шестия кръг на Висшата лига. Бранителят Диого Далот, който дебютира за клуба в сряда при успеха с 3:0 над Йънг Бойс, ще получи почивка, тъй като това бе първи официален мач за него след дълго възстановяване от травма.

 Защитникът Маркос Рохо и халфът Андер Ерера все още не са в оптимална спортна форма, докато халфът Неманя Матич и нападателят Маркъс Рашфорд са наказани за двубоя. 

"Искам Далот да се адаптира в отбора напълно свеж, затова той няма да играе утре, но във вторник ще бъде на линия за срещата с Дарби Каунти", обяви Моуриньо.

"Достатъчно трудно е да играеш за Манчестър Юнайтед, особено когато си на 19. Той идва от друга страна, друго първенство и имаше тежка травма, така че той не се нуждае от повече трудности при аклиматизирането си", добави мениджърът. 

"Радващата новина след мача в Берн е, че нямаме контузии. Маркос Рохо още не тренира, докато Андер Ерера е към края на възстановяването си. Рашфорд и Матич са наказани, а Фил Джоунс вече е добре и може да играе. Мисля, че отборът върви напред и е много по-компактен и по-солиден. Много неща в тима се подобриха, а добрите резултати водят до по-голяма увереност. Отборът играе по-добре", заключи Моуриньо.