Първата треньорска рокада в Премиършип може да стане факт след само два кръга и в Англия са категорични, че първата паднала глава ще е на Жозе Моуриньо. Манчестър Юнайтед започна колебливо сезона, а феновете на клуба вече призовават в социалните мрежи за уволнението на Специалния. 

Според няколко издания на Острова, изпълнителният директор на "червените дяволи" Ед Уудуърд, който е най-големият привърженик на португалеца, вече е започнал да се колебае дали сътрудничеството с него трябва да продължи. 

Профилите му в социалните мрежи бяха атакувани от бесни фенове след мача с Брайтън, които го караха на секундата да уволни Моу. Но не тази атака е в основата на размислите на Уудуърд, а постоянното недоволство на самия Моуриньо от действията на ръководството, както и индикациите за проблеми в съблекалнята, породени от поведението му. 

Букмейкърите на Албиона допълнително наляха масло в огъня, като направиха Специалния вече първи свой фаворит за уволнение този сезон, изпреварвайки дори "сигурния пътник" Клод Пюел, който е начело на Лестър. 

Ако Моуриньо бъде уволнен, на неговото място се очаква да бъде назначен някого измежду Антонио Конте и Зинедин Зидан, които са най-големите треньорски имена, които са без работа в момента.