Дни след спечелването на трофея от Лига Европа, феновете на Манчестър Юнайтед се вълнуват само от едно - ще остане ли топреализаторът на отбора Златан Ибрахимович и следващия сезон? Агентът му Мино Райола даде доста уклончив отговор. 

Шведът има контракт само до 30 юни, а в него има опция за удължаването му с още 12 месеца. Мнозина очакваха "червените дяволи" да задействат клаузата, но след контузията в коляното на ветерана, претърпяна в края на април, това така и не се случи. 

Ибрахимович се завръща скоро, но къде?

Но според Райола, все още няма яснота около бъдещето на клиента му. Според него единственото сигурно е, че Ибра ще остане в европейския футбол и няма да приеме оферта от американската МЛС, каквито има много към него. 

И патерици хвърчаха във въздуха от кеф в Юнайтед

"Ще остане ли Ибра в Юнайтед? Ами просто не знам. Съвсем скоро ще говорим по тази тема. Само искам да ви кажа, че много отбори вече питаха за Златан. Той може да играе още две години на най-високото ниво. Имаше много оферти от САЩ за него, но той със сигурност остава в Европа", заяви Райола пред Sky Sports.