Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че неговият отбор се е измъкнал в гостуването си на Брайтън, в което не е заслужавал повече от точка. "Червените дяволи" бяха надиграни в доста големи периоди от мача на "Амекс", а "чайките" на пет пъти удариха гредите.

Норвежецът се пошегува с този момент, заявявайки, че в лагера на гостите трябва да са щастливи, че мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо не е бил на стадиона, за да премери гредите на вратите. Преди няколко дни португалецът поиска смяна на вратите за гостуването на "шпорите" на Шкендия, защото напречните греди са били с 5 сантиметра по-ниско от стандартите.

Манчестър Юнайтед стигна до победата в 100-тната минута след гол от дузпа на Бруно Фернандеш.  

"Измъкнахме се, ако трябва да бъдем честни. Може би заслужавахме една точка, а не повече. Но характерът ни заслужаваше повече. През миналия сезон имахме твърде много равенства, така че това е голям плюс за нас. Трябва да сме щастливи, че Жозе не е тук, за да мери гредите. Брайтън е тим, срещу който е трудно да се играе. Предстои ни още много работа", заяви Солскяер.