Мениджърът на Манчестър Юнайтед заяви, че победите над Сити и Тотнъм, при отсъстващи някои титуляри, са знак за стъпка в правилната посока от страна на отбора. 

"Червените дяволи" са един от отборите, които се представят най-добре в големите мачове през този сезон във Висшата лига. Проблемите на тима обаче са в побеждаването на отборите от средата и дъното на таблицата, като именно това отрежда и незадоволителната 6-та позиция в класирането. Наставникът Солскяер обаче е оптимист. 

"Преминахме през много труден период, в който получихме контузии и формата на отбора не бе задоволителна. Резултатите са чисто доказателство за качествата на отбора ни, но пък ние винаги сме вярвали в това, което можем да правим на терена. Виждам как тренират момчетата всеки ден и съм добре запознат с отношението им към този процес, така че не съм бил притеснен в нито един момент", започна Солскяер по темата. 

"Разбира се, за трофеи е нужно и постоянство. Този млад отбор трябва да се научи как да печели дори в моментите, когато не се намира в най-доброто си състояние. Не всеки ден се чувстваш в перфектно състояние за игра. Това обаче е нещо, което се учи с времето. Мисля, че постоянството ще се появи при нас в рамките на следващите две години, а защо не и до края на сезона", завърши норвежецът.