Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер захапа контузения ас на тима си Андер Ерера, чието бъдеще изглежда няма да бъде свързано с "Олд Трафорд". Испанецът така и не успя да се разбере с ръководството за удължаване на договора му, който изтича през лятото и по всичко личи, че ще си тръгне като свободен агент през юли. 

Откакто протекоха последните разговори с ръководството за удължаване на престоя му в клуба, които се оказаха неуспешни, той постоянно е контузен. И норвежкият специалист даде възможното си обяснение за постоянните му болки. 

"Може би бъдещето го е притеснило толкова много, че се контузи пак. Сигурно това е една от причините. Кой знае? Той самият не знае кога ще е готов за игра. Надявам се, че мога да го използвам срещу Челси или Манчестър Сити, но не съм сигурен. Появи му се нова контузия в последните дни", заяви Солскяер. 

Ерера получи травма по време на мача с Ливърпул на 24 февруари. След това, тъкмо когато уж се беше излекувал, той се контузи отново в часовете преди мача с Уотфорд на 30 март. Сега пред Солскяер няма краен срок за завръщането му на терена.