Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солксяер напомни на Манчестър Сити, че отборът му няма да се предаде в битката за титлата и да позволят на "гражданите" да се измъкнат. След хикса срещу Уест Бромич, "червените дяволи" са на седем точки зад Ман Сити, които са с мач по-малко, а играта на Ман Юнайтед определено не очарова в неделния следобед.

“Знаехме, че ще ни поставят под напрежение от самото начало. Изпълниха няколко тъча, центрираха и отбелязаха. Като бивш нападател трябва да кажа, че това е гол, но в последните няколко срещи Хари Магуайър бе в подобно положение и гол нямаше. Трябва да има яснота и последователност (в съдийските решения). Но няма да кажа, че това е фаул. След това ние ги поставихме под напрежение и отбелязахме. Имахме слизания по крилата, но нямаше кой да ги отиграе, просто един от онези дни, в които не се получава. Трябваше да се представим по-добре, но сами си направихме началото трудно. След това имахме 90 минути да обърнем нещата, но не го постигнахме, освен в края на първото полувреме,” коментира срещата норвежеца, след което той се обърна към класирането и борбата за титлата:

“Вече казах, че не трябва да говорим за титлата. Комплименти за играчите, които ни докараха до позицията, в която сме. Няма да оставим Ман Сити да се измъкне - играем с тях скоро. Няма да се предадем,” завърши Солскяер.