Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отвърна на критиките на бившия мениджър на тима Жозе Моуриньо след загубата на "червените дяволи" с 0:2 от състава на Уест Хем. Норвежецът припомни, че и под ръководството на Моуриньо Юнайтед отново е допуснал поражение. 

Голове на Андрий Ярмоленко и Аарън Кресуел донесоха успеха на "чуковете" над състава на Солскяер. Моуриньо, който се подвизава като анализатор за "Скай Спортс" заяви, че трудно може да бъдат отркити позитиви за Юнайтед, независимо, че в сравнение с тима от миналия сезон са привлчени 3-ма нови играчи. 

Солскяер обаче побърза да контрира бившия наставник на манчестърския гранд, като подчертае, че събиъията са повторили тези от миналия сезон. 

"Всеки си има право на мнение. Разбира се, миналата година тук отново загубихме. Трудно място е за гостуване и те се справиха по-добре от нас", заяви норвежецът. 

"Надявахме се на по-добро. В ключовите моменти обаче те надделяха. Вкараха с две страхотни изпълнения с ляв крак. Ние не използвахме положенията си, когато дойдоха, за жалост", завърши Оле.