Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Оле Гунар Солскяер заяви, че по никакъв начин не е притеснен от факта, че колегата му - Маурисио Почетино преди няколко дни бе уволнен от Тотнъм.

Аржентинецът бе считан за един от фаворитите за мениджърския пост на „Олд Трафорд“ още преди Солскяер да бъде назначен за постоянно през март. Сега спекулациите отново започнаха и според тях Почетино ще смени Солскяер при поредица от незадоволителни резултати на Манчестър Юнайтед.

"Това не ме притеснява изобщо. Аз имам най-добрата работа в света. Независимо дали имаш работа, или не, ако си мениджър, би искал да работиш в Манчестър Юнайтед. Трябва да се фокусирам върху своите ангажименти и да ги изпълнявам по възможно най-добрия начин. Непрекъснато говоря с Ед Уудуърд и собствениците за това как да развиваме клуба и да вървим напред. Това няма да се промени, защото други клубове сменят техните мениджъри", заяви Солскяер.

"Хубаво е, че Жозе се завърна. Особено за вас, журналистите. По отношение на Маурисио - винаги е тъжно, когато някой колега, който е добър човек, да загуби работата си преди Коледа. Желая му всичко най-добро", добави норвежецът.