Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че в момента сезонът изглежда успешен за "червените дяволи", но ще бъде наистина такъв само ако отборът спечели трофей до края на кампанията. 

"Влизаме във всеки сезон с желанието да е по-добър от предходния. Дали сме направили стъпка напред? Това ще разберем на края на сезона, ако сме спечелили трофеи. Все още сме в битката. Да, загубихме на полуфинала за "Карабао Къп", но сме 1/4-финал за ФА Къп, продължаваме в Лига Европа и сме на второ място в първенството. За момента изглежда, че има подобрение, но сега влизаме в решаващия момент от сезона, така че трябва да бъдем постоянни, да подобрим качеството, да изкореним някои грешки и да бъдем по-ефективни пред гола. В момента не мога да кажа какъв сезон би бил успешен. Ние обаче имаме шанса да завършим така сезона, че да останел с чувството, че той е бил успешен. Мисля, че показахме качества, които могат да ни спечелят трофеи", заяви Солскяер на днешната си пресконференция. 

Норвежецът добави, че Ерик Байи, който не е играл от мача с Фулъм миналия месец, е подновил тренировки. Пол Погба обаче все още не е възстановен от своята контузия.