Манчестър Юнайтед обяви назначаването на Ралф Рангник за временен мениджър до края на сезона. Двете страни са се споразумели, че след този период Рангник ще продължи да работи като консултант в клуба още две години.

Ралф е един от най-уважаваните треньори и новатори в европейския футбол. Той бе нашият кандидат номер едно за временен мениджър, отразявайки безценните му лидерски и технически умения. Всички в клуба очакват с нетърпение да работят с него през предстоящия сезон, а след това още две години в неговата консултантска роля", заяви футболният директор в клуба - Джон Мъртоу. 

Вълнувам се, че се присъединявам към Манчестър Юнайтед и съм се фокусирал върху това да направя сезона успешен за клуба. Отборът е пълен с таланти и има страхотен баланс между младост и опит. Всичките ми усилия през следващите шест месеца ще бъдат в това да помогна на тези играчи да разгърнат потенциала си, както индивидуално, така и като отбор", заяви самият Рангник. 

Все пак се очаква Майкъл Карик да води "червените дяволи" в предстоящия сблъсък с Арсенал, докато Рангник уреди работната си виза.