Френският национал Пол Погба може да остане в Манчестър Юнайтед, въпреки че договорът му с клуба изтича в края на сезона, а към момента няма възгледи той да бъде продължен.

Всички очакват халфа да напусне „Олд Трафорд”, а вчера дори се заговори за сериозен интерес към него от френския гранд Пари Сен Жермен. Реал Мадрид също отдавна следи ситуацията около Погба.

Агентът на футболиста Мино Райола в последните месеци на няколко пъти заяви, че клиентът му не се чувства щастлив в Манчестър и най-вероятно ще се стигне до нова раздяла. Както е известно това е втори престой за Погба на „Олд Трафорд”.

В крайна сметка обаче може да се стигне до изненадваща развръзка. Погба е имал среща с временния мениджър на „червените дяволи” Ралф Рангник, на която го е уверил, че ще остане в клуба, ако самият той продължи да води Юнайтед и през следващия сезон.

Рангник бе назначен като наследник на Оле Гунар Солскяер, но от клуба бяха категорични, че той ще води отбора до края на сезона, когато ще бъде назначен нов мениджър.

В последните седмици обаче се заговори, че от щаба на Юнайтед са доволни от работата на Рангник и е твърде вероятно да му бъде предложен постоянен контракт.