Мениджърът Оле Гунар Солскяер отпусна юздите на звездите на Манчестър Юнайтед по време на лагера в Дубай. Треньорът остави играчите си без вечерен час, давайки свобода на футболистите.

„Червените дяволи“ избраха Дубай, за да проведат по-топъл подготвителен период за предстоящите си мачове. Тимът замина в събота вечерта, като остави Пол Погба в Манчестър, за да лекува травма.

Духът, който норвежецът привнесе в клуба след Жозе Моуриньо, вече се усеща. Това в никакъв случай не означава прилагането на строги мерки по време на лагера.

Закуската е насрочена за 9 часа, но не е задължително присъствието им на нея, както и в колко часа ще се появят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇪🇸 and 🇨🇮 army 👌🏼

Публикация, споделена от Ander Herrera (@anderherrera) на

Треньорът е предвидил по една тежка тренировка за деня, като „червените дяволи“ ще имат задължителен обяд, както и обща вечеря в 20.00 часа. Вечерен час няма, като Солскяер се е доверил на играчите си в това отношение.

Мениджърът смята, че подготовката в Дубай ще бъде важна за представянето на тима в следващите мачове от сезона. Манчестър Юнайтед постигна 5 поредни успеха, а норвежецът е на „Олд Трафорд“ само от 20 дни.

Той даде нов шанс на играчите, които не бяха в добри отношения с Жозе Моуриньо. Играчите имат шанса да се социализират, въпреки тежката работа, която ги очаква на тренировъчната база в Дубай.

Оле Гунар Солскяер не кри надеждите си отборът да задържи инерцията, която има и в неделния мач срещу Тотнъм – най-тежкият тест след пристигането му в клуба.