Напрежението на „Олд Трафорд“ продължава. Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намери нов повод за спорове с вицепрезидента на клуба Ед Уудуърд. Португалецът иска клубът да поднови договорите на Андер Ерера и Хуан Мата, но шефът на „червените дяволи“ не счита това за приоритет, информира „The Mirror“.

Според публикацията, Ерера и Мата са двама ключови играчи за Моуриньо, които се смята, че имат голяма сила и влияние в съблекалнята на отбора.

Въпреки това, за Уудуърд двамата испански футболисти не са ключоев елемент за бъдещето на Манчестър Юнайтед.

Вицепрезидентът на английския клуб смята, че двамата играчи са допълващи, а не са основен елемент от състава на португалския мениджър. Ерера и Мата остават в сянката на Погба и Лингард, които са „бъдещето на английския отбор“.

Жозе Моуриньо все пак се надява да успее да се разбере с Уудуърд, както двамата направиха преди няколко месеца по темата с Маруан Фелаини, който в крайна сметка поднови своя договор и остана на „Олд Трафорд“.

Белгиецът също е един от лидерите в съблекалнята на Манчестър Юнайтед. Ед Уудуърд първоначално отказа да предложи нов по-дългосрочен договор на Фелаини, но в крайна сметка халфът сложи своя подпис под нов двугодишен контракт с английския гранд.