Хари Магуайър беше титуляр в последната среща на Англия. Тя бе с Германия, а мачът завърши 3:3, като критиките към английския централен защитник отново се засилиха след неубедителното му представяне. Магуайър игра пълни 90 минути, но е забелязан да накуцва след мача, твърди "The Sun". Изданието предполага, че става дума за лека трамва и ще се наложи футболистът на Манчестър Юнайтед да бъде аут за 2-3 седмици, което значи, че ще пропусне предстоящото дерби с местния враг - Манчестър Сити.

Така или иначе, треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хааг предпочита двойката  в защита да е Рафаел Варан - Лисандро Мартинес. Смята се, че Магуайър ще пропусне мача с "гражданите", но ще бъде на линия за мачовете с Омония от турнира Лига Европа.

Хари Кейн защити съотборника си, споделяйки, че английският защитник е получил трамвата, но е стиснал зъби и е играл още 5-10 минути с нея. Магуайър се извини в социалните мрежи за своите "грешки". Мачът между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити е в неделя от 16:00 часа и може да го наблюдавате на живо по DIEMA SPORT 2.