Най-скъпата покупка в историята на Манчестър Юнайтед Пол Погба е все по-близо до изхода на "Олд Трафорд". След като мениджърът Оле Гунар Солскяер е готов да се раздели с него заради постоянното му мрънкане за пари, сега и цялата съблекалня на тима се е настроила срещу него. 

Според вестник "Сън", играчите на "червените дяволи" призовават постоянно мрънкащият французин да бъде продаден възможно най-скоро, за да не трови атмосферата в отбора. Не се съобщават имената на водачите на бунта срещу Погба, но е ясно, че почти никой не е на негова страна в този конфликт. 

Така единственият, който настоява французинът да изпълни договора си с клуба, е вицепрезидентът Ед Уудуърд. Но натискът върху него да се отърве от "отровната ябълка" става все по-голям и в крайна сметка може скоро да капитулира. 

Интерес към Погба има от Реал Мадрид и Ювентус. И двата клуба са склонни да покрият финансовите загуби на Юнайтед от привличането на "мрънкалото" Погба, така че още до края на този месец може да има изходяща сделка за него.