Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер има кадрови проблеми преди утрешното домакинство в четвъртия кръг от груповата фаза на Шампионската лига.

Норвежецът няма да може да разчита заради контузии на защитниците Люк Шоу, Фил Джоунс и Ерик Баий, а халфът Джеси Линдард е под карантина заради контакт със заразен с коронавирус, докато крилото Мейсън Грийнууд също е под въпрос заради травма.

Пол Погба получи почивка в последния мач на тима срещу Уест Бромич през уикенда, но Оле се надява той да бъде на разположение за срещата на "Олд Трафорд" утре.

"Пол тренира тази сутрин, ще видим дали ще има някаква реакция утре. Надявам се всичко с него да бъде наред. Имаме доста проблеми, с които ще трябва да се съобразим", коментира Солскяер.

Юнайтед ще търси реванш за поражението от Башакшекир с 1:2 в предишния кръг.

Англичаните все пак спечелиха първите си два двубоя срещу Пари Сен Жермен и РБ Лайпциг и остават лидери в групата с 6 точки.

"Започнахме добре в кампанията, но в последния мач в Истанбул преживяхме голямо разочарование. Смятам, че 10 точки ще бъдат достатъчни, за да излезем от групата, но може и да се нуждаем от 12. Затова предстоящата среща е много важна и ще трябва да направим всичко възможно, за да я спечелим. Мачовете идват много бързо един след друг и трябва да бъдем максимално концентрирани. Играем с турския шампион и сме наясно, че няма да бъде лесно. В първия мач имахме проблеми с организацията на играта и допуснахме леки голове. Със сигурност трябва да бъдем по-спокойни и дисциплинирани", добави той.