Легендарният бек на Манчестър Юнайтед Гари Невил заяви, че младостта на състава на "червените дяволи". предполага повече грешни стъпки, по подобие на тези срещу Уулвърхемптън и Саутхемптън в последните двубои. 

Анализаторите на Острова бяха единодушни, че отборът на Оле Гунар Солскяер се е справил добре в тези два мача, но въпреки това не си е тръгнал с пълния комплект точки. Невил смята, че това е логично и не бива да се създава твърде голяма паника. 

"Когато имаш млад състав, какъвто е този на Манчестър Юнайтед, си изправен пред нуждата да развиваш много играчи. Мисля, че ше се получават често срещи, като тези срещу Уулвс и Саутхемптън, в които отборът играе добре, но не взема нужните резултати", споделя англичанинът. 

"Липсва им остротата в завършващата фаза, която притежават най-добрите отбори. Феновете имат големи очавания с оглед на историята на клуба. Съществува чувство на недоволство, защото вече минаха 6-7 години от успехите под ръководсвото на Фъргюсън и хората смятат, че клубът не върви в правилната посока". 

"Лично за мен нещата вървят на добре. Най-вече смятам това, защото в съоблекалнята на клуба най-после работят хора, които искат да са там и да защитават емблемата", завърши Невил.