Една от звездите на Уулвърхемптън – Рубен Невеш не скри своето щастие от факта, че успя да осигури точка на тима си чрез своето попадение за 1:1 срещу Манчестър Юнайтед във втория кръг на Висшата лига. Полузащитникът беше точен в 57-ата минута с превъзходен шут от дистанция, а за да се запази такъв крайния резултат след него асът на „червените дяволи” Пол Погба пропусна дузпа.

„Трябваше да се приспособим. Юнайтед започна много добре мача, пресира ни високо. Чувствахме, че беше доста трудно да контролираме мача през първото полувреме. През второто рискувахме и се справихме добре”, коментира португалският халф.

„Наистина ни беше трудно да задържаме топката. Те са тежък съперник. Поговорихме си на полувремето и през втората част бяхме различен тим.”

„Работихме това изпълнение през седмицата и сега вкарах. Наистина съм щастлив от гола и резултата, защото той дойде срещу голям тим. ВАР? Наистина беше тежко. Трябва да бъдем търпеливи в наши дни. Трябваше да празнуваме два пъти, да, но ако беше само веднъж, щеше да е по-добре. Свършихме наистина чудесна работа след втората част.”

„Друг важен момент беше дузпата. Трябва да благодарим на вратаря ни Руи Патрисио”, допълни 22-годишният Невеш по повод спасяването на своя сънародник.