Отношенията между мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо и футболиста Пол Погба е ясно, че са далеч от перфектната хармония, но вместо да се подобряват, то те явно стават все по-обтегнати.

Медиите на Острова потвърждават, че двамата са имали сериозен спор след хикса на „червените дяволи” с Уулвърхемптън от Премиършип (1:1), като Моу е посочил грешките на Погба, а това не се е харесало на халфа. Специалния е посочил световния шампион с Франция като един от големите виновници за негативния резултат, който ги остави на осем точки зад върха след едва шест изиграни кръга.

Веднага след срещата Пол Погба сподели, че Юнайтед играе прекалено дефанзивно, като не той е човекът, който трябва да довери дали е правилна играта на отбора от Манчестър. Португалецът е обвинил директно своя футболист, че е допуснал фрапантната грешка, която доведе до гола на „вълците” на „Олд Трафорд”. Веднага след монолога на португалеца Погба е възроптал, че именно играта на отбора се уповава на прекалено дефанзивни действия, а Моу е отвърнал, че е крайно време Погба да ограничи грешките, които допуска от началото на кампанията.