Проблемите в съблекалнята на Манчестър Юнайтед се задълбочават, а английските медии не спират да пишат, че голяма част от футболистите от първия отбор искат да напуснат.

Сред тях е френският халф Пол Погба, който има договор до края на сезона и през лятото може да си тръгне като свободен агент. Световният шампион с "петлите" е недоволен от липсата на трофеи на "Олд Трафорд".

Миналата седмица "Дейли мейл" разду бройката на желаещите да напуснат футболисти до 17, но местното издание "Manchester Evening News" разкри имената само на осмина, които открито са заявили това пред ръководството на клуба. Според информацията обаче повечето от тях ще останат и след зимния трансферен прозорец.

Дийн Хендерсън, Фил Джоунс, Ерик Баи, Пол Погба, Джеси Лингард, Дони ван де Беек, Хуан Мата и Антони Марсиал са осмината, които искат да си тръгнат от клуба. Повечето от тях недоволстват от временния мениджър Ралф Рангник, който не им дава достатъчно шансове за изява. По-опитните футболисти не искат да прекарват най-добрите си години, седейки на пейката.