Звездата на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели, че очакванията към него по никакъв начин не му влияят и той е готов да продължи да дава най-доброто за „червените дяволи“.

В неделя португалецът се разписа за 20-кратния шампион на Англия при важния успех в дербито на Манчестър срещу Сити и запуши устата на критиците, които обвиняваха плеймейкъра в липса на попадения срещу големите тимове. Точно по този въпрос португалският национал се изказа и ясно даде да се разбере, че не се вълнува какво говорят хората и дали го харесват.

„Победата срещу Манчестър Сити беше изключително важна за нас. Да победим с 2:0 е нещо страхотно и е нормално да бъдем щастливи и развълнувани. Малко ме натъжава фактът обаче, че някои хора не спират да се оплакват и да ни критикуват, въпреки чудесния мач, който изиграхме. Победата си е победа и няма значение кой вкарва головете. Чувам как някои фенове казват: "Ние победихме, но Бруно се разписа от дузпа, а не го направи в игрова ситуация." Не разбирам защо трябва да се изпада чак в такива детайли и постоянно да намираш за какво да се оплачеш. Голът е гол, независимо дали е от статично положение или от игра и продължава упорито да се твърди, че аз не се раздавам в големите мачове. Надявам се, че след представянето ни срещу Манчестър Сити, поне за малко ще накараме някои критици да замълчат. Не ме притеснява напрежението, дори обичам да играя под напрежение и искам просто да върша работата си на терена. Хората винаги ще се оплакват и това никога няма да спре“, коментира бившият играч на Спортинг Лисабон.