Наставникът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо реши да обсъди кои тимове имат шанс за титлата във Висшата лига, след като неговият тим приключи първия кръг за сезон 2017/2018 с гръмко 4:0 над Уест Хем.

Юнайтед започна по шампионски, оглави Висшата лига

На своя „Олд Трафорд” хората на Специалния се оказаха твърде голяма хапка за „чуковете”, които можеха да си тръгнат и с по-унизително поражение. Победата изкачи „червените дяволи” еднолично на върха във временното класиране и логично, макар да е минал само първият кръг, английските журналисти поискаха мнението на Моу относно потенциалните претенденти за трофея.

„Да купуваш много добри играчи е важно. По-добрите състави са по-надеждно екипирани за атака на титлата. Това е нормално, но да купуваш не е всичко. Смятам, че всички ние сме достатъчно добре екипирани за спечелване на титлата”, каза Моуриньо.

„Смятам, че Тотнъм, без да харчи нищо, е достатъчно добре окомплектован за победа, понеже разполагат с фантастичен отбор, фантастичен мениджър и голяма стабилност. Манчестър Сити – фантастичен мениджър, големи харчове, вече с много добри играчи, значи и те са екипирани”, коментира Моу.