Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри подробности около състоянието на Златан Ибрахимович и Пол Погба, които дълго се възстановяваха от контузии, но малко по малко започнаха да се появяват на терена в последните мачове на тима.

Черен петък: Кой ще грабне най- изгодните играчи през зимата?

“Успяхме да дадем на Златан 15/20 минути игра в последните два мача. Той се нуждае най-много от това и се надявам в мача с Брайтън отново да има възможност да влезе в игра. Предпочитам да го гледам на терена, а не извън него”, каза Моуриньо.

“Пол все още е в процес на възстановяване и не е достигнал лимита на своите възможности. Към момента не може да се появи в игра за повече от 65/70 минути и то в няколко последователни мача. Трябва да полагаме грижи за такъв важен играч, какъвто е той”, допълни наставникът на “червените дяволи”.

Моуриньо без две ключови фигури срещу Базел

Моуриньо разкри, че няма да може да разчита на Ерик Байи и Фил Джоунс и в предстоящия мач с Брайтън във Висшата лига. Двамата страдат от травм и пропуснаха сблъсъка с Базел от Шампионската лига в сряда. Добрата новина е, че проблемите им не са толкова сериозни и скоро ще са на разположение на Специалния.

“Байи и Джоунс са аут, но всичко е наред, тъй като разполагаме с Рохо, Смолинг и Линдельоф”, сподели Моу.

Двубоят с Брайтън е в събота от 17:00 часа. Можете да го проследите на живо по DIEMA SPORT 2 и GONG PLAY.