Въпреки че си тръгна от "Олд Трафорд", Жозе Моуриньо продължава да понася удари за престоя си начело на Манчестър Юнайтед. Сега те дойдоха от наследника му на мениджърския пост Оле Гунар Солскяер. 

Норвежецът досега запазваше добрия тон и не коментираше престоя на предшественика си. Но след шестата поредна победа начело на "червените дяволи", която дойде срещу един от кандидатите за титлата Тотнъм, дори и той отправи залп към Специалния. 

Според бившия нападател на "червените дяволи", стилът, който са практикували те под ръководството на португалеца, е бил "тъп" и не подхожда на колос като Юнайтед да се подвизава по този начин. И той се е опитал да промени именно това. 

"Когато играчите са в този клуб, те трябва да се усмихват, защото когато си тръгнат един ден, ще бъдат тъжни, че това им се е случило. Юнайтед задължително трябва да атакува, да играе с висока скорост, с мощ, с бърза мисъл."

"Знам, че дори в последните си мачове нямахме добро темпо, но поне не спирахме да атакуваме. Това е основата, около която този клуб е изграден - атакуващ футбол, да подаваш топката напред. А не както беше досега с тъпия стил на квадратите в средата на терена и пасовете назад", сподели Солскяер пред малайзийска телевизия.