Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо „би се радвал” да привлече на „Олд Трафорд” Еден Азар. Португалецът обаче знае, че това е невъзможно, защото „Челси се ръководи от интелигентни хора”.

По време на пресконференцията преди важния двубой между двата тима, Специалния бе запитан именно за нападателя на лондончани.

Срещата започва в 14:30 часа и ще бъде предавана по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XТРА.

27-годишният Азар спечели трофея във Висшата лига именно под ръководството на Жозе Моуриньо, който води Челси през 2015 година.

„Имаме добри отношения, станахме шампиони заедно, затова и чувствата са добри”, сподели Моуриньо.

„Историята е показала, че когато Еден Азар е най-добрият играч в Премиърлийг, Челси става шампион. Това се случи при мен, случи се и при Антонио Конте през 2017 година. Сезонът все още е в началото, разбира се, но ако той е най-добрият, Челси ще е на върха, защото Еден Азар е футболист, който прави разликата”, сподели португалецът.

Любимият Челси ли ще уволни Моуриньо от Ман Юнайтед?

„С удоволствие бих го взел в Манчестър Юнайтед, но мисля, че Челси няма да го продаде на Юнайтед. Челси е ръководен от интелигентни и опитни хора във футбола и мисля, че те никога не биха го продали на Манчестър Юнайтед”, уточни още мениджърът.