Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че всичко, което стана между него и щаба на Челси в края на срещата е приключило. Отделно на това Специалния потвърди, че неговият отбор е бил ощетен, с оглед резултата, след като е бил по-добрият от двата през целия мач.

„Фантастичен мач, в който не получихме заслужения резултат за нас, но това е футболът. Бяхме по-добрият отбор, дори и през първото полувреме, когато губихме”, бяха първите думи на Моуриньо.

„Контролирахме срещата, а резултатът наистина е незаслужен. Вкараха ни два гола от статични положения, но и това е начин, който да отбележиш. Трябваше да се защитаваме по-добре. Марсиал надгражда ежедневно, а днес направи много добри неща. Той е повече от завършен играч, но може още. Има талант и знам, че иска да го показва, а това е добре за отбора”, продължи Специалния.

Той говори и за реакцията си след края на мача.

„Това не бе моя реакция, а на асистента на Сари. Той постъпи много нелюбезно, а Сари се погрижи за ситуацията. Двамата ми се извиниха, а аз приех това. Историята е приключена. Не правете това, което правите всеки път, казвайки, че „това е Моуриньо. Не знам името на човека, не ми е и нужно да го знам. Всичко е наред. Сари веднага дойде да ми се извини”, продължи Моу.

„Не получих уважение от феновете на Челси, но не мога да нося отговорност за това. Това, което направих днес, ще го направя в Мадрид, Милано, Порто. Реакцията на феновете не зависи то мен. Не съм притеснен от нищо”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.