Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е влязъл в пореден конфликт. Този път той е с изпълнителния вицепрезидент на клуба Ед Уудуърд, с когото имаха много различия за селекцията по време на трансферния прозорец. Новината е на вестник "Таймс". 

Уудуърд беше един от най-големите защитници на португалеца във висшето ръководство, така че ако се стигне до въпроса за уволнението му, няма да има подкрепата на шефа при гласуването на борда на директорите. А вестникът добавя, че самият Моу няма абсолютно никакво намерение да подава оставка. 

Такава му беше потърсена от феновете на Юнайтед заради провалената лятна селекция и слабия старт на сезона в Премиършип. И най-вече заради загубата от Брайтън още във втория кръг на шампионата. Но Специалния се е запънал здраво и няма никакво намерение да се маха сам. 

Това изключително много напомня последната му година в Челси, когато беше настроил футболисти и ръководители срещу себе си, а имаше подкрепата само на феновете. Резултатите на лондончани бяха трагични, но той до последно не подаде оставка и изчака да бъде уволнен, след което взе тлъста неустойка. 

Колкото до войните на "Олд Трафорд", самият Уудуърд също е подложен на критика, но не от собствените си шефове, а от феновете. Те ще издигнат плакати на следващия домакински мач на отбора, в които ще го призоват да подаде оставка, защото смятат, че вреди на клуба с действията си.