Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо хич не беше в настроение след ремито 1:1 срещу Уулвърхемптън в 6-ия кръг на Висшата лига. Португалецът похвали противника за отношението му към мача, докато подчерта, че неговият тим е имал изцяло погрешен подход към срещата.

Равенството сложи край на поредицата от 4 поредни победи във всички турнири и отново напомни на феновете на „червените дяволи”, че ситуацията на „Олд Трафорд” е далеч от идеалната. Срещу Уулвс Юнайтед поведе с гол на Пол Погба в 18-ата минута, но в началото на второто полувреме Жоао Моутиньо изравни, а резултатът се запази такъв до последния съдийски сигнал.

Жозе специално похвали играчите на „вълците” за това, че са се отнесли към мача като към „финал на световното първенство” – детайл, който е липсвал сред играчите на Юнайтед. „Това е поведението, което харесвам да виждам от отборите си във всеки мач. Сега го нямаше. Става дума за нещо, което научаваш още докато си хлапе в клубната академия”, коментира Специалния.

„Няма нужда да имаш опит на най-високо равнище, за да научиш това. Говорим за основен закон във футбола. Не мога да си обясня разликата в поведението на двата отбора, защото при мен подобна разлика не съществува. Много ми е трудно да намеря обяснение.”

„Можех да кажа, че сме били уморени заради мача от Шампионската лига и ужасния терен (срещу Йънг Бойс в Берн – б.р.) – тялото страда от различния ефект, който оказва прехода от изкуствена към естествена трева. Можех да се оправдая с това, че не се прибрахме у дома след тази среща. Мога да отида в тази посока, но Алексис Санчес и Джеси Лингард не играха в него. Фелаини записа 20-25 минути, а Фред – около час. Антонио Валенсия също не игра срещу Йънг Бойс”, добави Моуриньо.