Мениджърът на Манчестър Юнайтед се нахвърли срещу своя отбор, след като сподели, че „червените дяволи” са допуснали невероятен брой грешки при загубата от Брайтън с 2:3.

Глен Мъри и Шейн Дъфи изведоха набързо „чайките” напред през първото полувреме, а в 34-ата минута Ромелу Лукаку намали, за да може Паскал Грос в 44-ата минута да изведе Брайтън с 3:1 на „Еймекс Арена”. В 95-ата минута Пол Погба пък оформи крайния резултат, след като бе точен от дузпа.

„Ние бяхме унищожени от нашите грешки. Дори бяхме убити от тях”, бяха първите думи на португалския специалист след края на срещата.

„Най-вече при третия гол. Бяхме позитивни, след като намали при 2:1, но третият гол ни съсипа второто полувреме. Вторият ни гол падна прекалено късно. Тази седмица тренирахме и се готвихме добре, като очаквах да се справим далеч по-солидно в Брайтън. Неточностите, които допуснахме бяха толкова много, че не знам как може да бъде спечелен подобен двубой”, продължи Моу.

Манчестър Юнайтед допусна четири гола в първите два кръга на новия сезон във Висшата лига, след като през миналия сезон бяха нужни девет кръга, за да се стигне до тази бройка.