Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да даде каквито и да е гаранции, че нападателят на тима Златан Ибрахимович ще продължи кариерата си на „Олд Трафорд“.

Шведът се контузи тежко в коляното, а сега пред него предстои операция и дълго възстановяване. Договорът му с „червените дяволи“ изтича в края на сезона и все още не е ясно дали Ибрахимович ще получи предложение за нов контракт.

На въпрос какво е бъдещето на Ибра, Моуриньо отговори: „Бъдещето за него е една сериозна операция и дълъг период за възстановяване“.

„Бъдещето обаче е и един много силен мъж, психически много, много силен, който веднага написа, че ще спре с футбола, когато сам реши, а не когато хората мислят“, продължи Специалния.

„Според мен той няма да се предаде, той ще продължи да се бори и аз съм много доволен от този факт. Това е Златан, когото познава, той се бори през целия си живот. Казах му – борил си се през целия си живот, откакто си се родил, не виждам причина да не се бориш и сега', допълни още наставникът на Юнайтед.