Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо очевидно още не може да преглътне поражението от колегата си Хосеп Гуардиола и неговия Манчестър Сити. Градското дерби имаше гореща развръзка в тунела след последния съдийски сигнал, където се стигна до бой и разправии между двата отбора.

Лукаку сцепил веждата на асистента на Пеп

Именно по този повод дойде и най-скорошната отровна стреличка, която Специалния метна по Гуардиола. В Англия смятат, че до конфронтацията между съблекалните на „Олд Трафорд” се е стигнало заради шумната радост на „гражданите”, които са пеели с пълно гърло иронична песен, която осмива дефанзивния стил на Юнайтед и Моу.

Рекорд, рекорд след рекорд - докъде може да стигне машината на Пеп?

През седмицата Юнайтед победи Борнемут у дома с 1:0, а в неделя се готви за гостуване срещу Уест Бромич. Въпреки това Моуриньо отново реши да се върне към горещите случки, развили се в коридорите на „Театъра на мечтите”. „На следващия ден (след дербит срещу Сити – б.р.) мястото пак си беше нормално, такова, каквото го харесвам”, заяви португалецът.

Пеп категоричен: Сити не провокира никого с радостта си

Моу отвърна на Пеп: Въпрос на възпитание е

„Не обичам да гледам циркове, когато някой печели и е щастлив. Не обичам и мястото потънало в тъга, когато губиш. Харесва ми да има емоционален баланс. Срещу Борнемут стана труден мач и се справихме. Отново се върнахме към нормалното.”

„Аз контролирам емоциите си. Не правя шоу заради камерите или феновете”, коментира Моуриньо.