Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че е изключително доволен от поведението на Пол Погба в последните седмици, въпреки изказванията на французина след първия мач от Висшата лига срещу Лестър миналия петък.

Юнайтед се наложи с 2:1, а след края на срещата Погба сподели, че ако сподели това, което иска, то той ще отнесе сериозна глоба.

Специалния бе помолен да коментира изказванията на своя футболист и заяви:

„Истината е, че двамата сме заедно от две години и няколко седмици, и аз никога не съм бил по-доволен от него както в момента, това е самата истина.“

За никого не са тайна обтегнатите отношения между Моуриньо и Погба, като през миналия сезон полузащитникът отнесе сериозни критики за представянето си.

На днешната си пресконференция обаче, Специалния обяви, че Погба ще изведе Юнайтед с капитанската лента срещу Брайтън в мач от втория кръг на Премиършип.

„Не мога да искам повече от него. Не ме интересува какво е говорил след мача с Лестър. Пак повтарям. Аз искам той да играе добре, да играе за отбора, за феновете. Това е, което искам от играчите си“, каза още португалецът.