Мениджърът на Брайтън Греъм Потър остана изключително разочарован от това, че неговият тим не взе нещо от домакинството си срещу Манчестър Юнайтед.

"Чайките" изиграха много силен двубой, удариха пет греди и си помислиха, че са взели точката, след като в 95-ата минута Соли Марч направи 2:2. Потър е сметнал, че това е последното действие в мача, защото добавеното време бе пет минути.

Крис Кавана обаче продължи играта с още няколко минути и така се стигна до 98-ата, в която "червените дяволи" получиха дузпа заради игра с ръка на Нийл Мопе. Бруно Фернандеш донесе победата на Юнайтед в 100-тната минута.

"Мисля, че бяхме по-добрият тим през 90-те минути. Нанесохме повече удари, създадохме повече възможности, ударихме няколко греди, но понякога футболът не е честен. Трябва да го приемем, въпреки че е болезнено. Мислех, че вкарахме изравнителния гол с последния удар в мача. Не знам откъде дойде това допълнително време. Жестоко е, но представянето ни бе фантастично. Със сигурност заслужавахме нещо от този мач", заяви Греъм Потър.