Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е замразил преговорите за нов договор с ръководството на клуба. Французинът иска да се срещне с мениджъра Жозе Моуриньо и да разбере неговите плановете за бъдещето на нападателя. Едва след това 22-годишният футболист ще вземе решение дали ще поднови своя контракт с „червените дяволи“.

Марсиал не е доволен от статута си на резерва на „Олд Трафорд“ и именно заради това иска да разговаря с Моуриньо и да разбере неговите планове за бъдещето на французина.

През лятото по време на подготовката на отбора Марсиал се скара с Моуриньо. Нападателят напусна самоволно лагера на тима в САЩ, за да се прибере в Париж и да присъства на раждането на своя син. От Манчестър Юнайтед глобиха футболиста със 180 хиляди паунда заради самоволно отлъчване след раждането на детето си.

Марсиал на този етап е замразил преговорите с ръководството на Манчестър Юнайтед за подновяването на своя договор, тъй като не възнамерява да остава на „Олд Трафорд“, ако не влиза в плановете на Моуриньо.

„Червените дяволи“ имат опция да удължат договора на Марсиал за още един сезон и се очаква да го направят, но шефовете искат да си осигурят услугите му за по-дълго време, тъй като вярват в потенциала, който има. 
Френският нападател е само един от играчите, които са в конфликт с Моуриньо и това прави позицията на Специалния доста несигурна, тъй като изгуби ли съблекалнята със сигурност е пътник.