Кристъл Палас и Манчестър Юнайтед завършиха 0:0 в мач от 5-ия кръг на английската Висша лига. "Червените дяволи" създадоха много повече положения пред вратата на домакините, където добри изяви имаше бившият страж на "Олд Трафорд" Дийн Хендерсън.През първата част на два пъти в рамките само на 3 секунди напречната греда спря удари на Гарначо и Бруно Фернандеш. След почивката "орлите" имаха "златна" възможност, но Андре Онана не позволи да бъде преодолян с двойно спасяване. 
 
След двубоя всички в Ман Юнайтед трудно скриваха разочарованието си от равенството, като единствено могат да са доволни, че не допуснаха гол в трета поредна среща. 
Двубоят на "Селхърст Парк" започна с по-активна игра на гостите, които обаче се надпреварваха да грешат в половината на съперника. Чак в 10-ата минута дойде първата опасност пред вратата на "орлите". Алехандро Гарначо се измъкна от засадата, напредна и шутира към далечния ъгъл. Дийн Хендерсън обаче се разтегна и с блестяща намеса изби в корнер. Три минути по-късно отново стражът на Кристъл Палас бе във фокуса на вниманието, след като не позволи на Де Лихт да го преодолее след удар с глава отблизо. 

Постепенно домакините изравниха играта, но пък точно тогава можеха да получат гол. В 27-ата минута отново Гарначо се стрелна зад отбраната и стреля от движение към далечния ъгъл. Топката обаче се отби в напречната греда, а при добавката и Бруно Фернандеш уцели рамката на вратата на Хендерсън.

Шест минути по-късно Джошуа Зиркзее стреля с глава, но топката мина покрай вратата. В 42-ата минута топката като по чудо не влезе във вратата на Кристъл Палас. Остро полувисоко центриране на Бруно Фернендеш от десния фланг към Зиркзее бе отклонено от Лакроа, а след това последва и намеса от Хендерсън. Минута преди почивката "орлите" можеха да поведат, но забравеният около точката на дузпата Ебречи Езе стреля слабо и право в ръцете на Андре Онана. 

Второто полувреме започна с опасност пред вратата на гостите след хубава атака отдясно на Езе и резервата Исмаила Сар, но Де Лихт изби в корнер. Ман Юнайтед отговори с техничен удар на Амад Диало от дистанция, който не намери целта. Двойно подаване между Зиркзее и Бруно Фернандеш пред наказателното поле в 52-ата минута изведе португалеца на стрелкова позиция, но шутът му беше неточен. Точно след час игра в игра за "червените дяволи" се появи Маркъс Рашфорд, който изненадващо бе оставен на пейката. Секунди по-късно Дийн Хендерсън блесна за пореден път след удар на Гарначо.  

Още по-впечатляващо бе двойното спасяване на Андре Онана в 65-ата минута. Той първо изби удар на Еди Нкетия, а след това и добавката на Исмаила Сар, който дълго не можеше да повярва как топката не е във вратата на Ман Юнайтед.

Домакините пропуснаха да нанесат своя удар в 72-ата минута, когато Ебречи Езе от мечтана позиция за всеки нападател стреля в аут. Тимът на Ерик тен Хаг постепенно изгуби надежда, че ще вкара гол и все трудно създаваше главоболия за съперниковата отбрана. В добавеното време пък пред Исмаила Сар се откри добра възможност , но Лисандро Мартинес изби в корнер. Така дебютът на третия екип не донесе късмет на Ман Юнайтед, който трябваше да се задоволи само с точка. 

FT /  КРИСТЪЛ ПАЛАС - МАНЧЕСТЪР ЮН 0:0
 
Стадион "Селхърст Парк", Лондон 
Съдия Дейвид Куут
 
Кристъл Палас: 1. Дийн Хендерсън, 12. Даниел Муньос, 26. Крис Ричардс, 6. Марк Гехи, 5. Лакроа, 3. Мичел, 20. Адам Уортън, 18. Даичи Камада, 10. Ебречи Езе, 9. Еди Нкетия, 14. Жан-Филип Матета
Манчестър Юнайтед: 24. Андре Онана, 3. Мазрауи, 4. Де Лихт, 6. Лисандро Мартинес, 20. Диого Далот, 37. Коби Мейно, 14. Кристиан Ериксен, 16. Амад Диало, 8. Бруно Фернандеш, 17. Гарначо, 11. Джошуа Зиркзее