Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър посочи, че отборът се защитава доста по-добре в сравнение с началото на сезона, но и допълни, че все още се допускат грешки в определени елементи. 

Въпреки колебливата форма на Юнайтед през целия сезон и незавидната 8-ма позиция в класирането, закупеният за 80 милиона паунда от Лестър Магуайър заформи добър тандем в центъра на отбраната на "червените дяволи" с шведа Виктор Линдельоф.

Юнайтед е отборът с 4-то най-добро дефанзивно постижение, единствено зад съставите на Ливърпул, Лестър и Шефилд Юнайтед. Манчестърският гранд не е допуснал гол в последните си 3 срещи, но Магуайър знае, че все още има какво да се подобрява. 

"Имаме проблеми при защитаването на статични положения, като срещу нас в последните седмици бяха вкарани и няколко страхотни попадения. Все пак сме имали твърде малко срещи, където Давид Де Хеа е трябвало да се намесва в поредица от случаи", започна англичанинът. 

"Запазваме доста повече чисти мрежи, отколкото на старта на сезона и генерално никога не сме били отбор, който допуска твърде много. Мисля, че можем да развием това и занапред", завърши бранителят.