Вече бившият нападател на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку сподели интересни истории около взаимоотношенията си с един от бившите си мениджър Жозе Моуриньо.

Двамата се засякоха по време на втория период на португалеца в Челси през 2013-та година, като по-късно те работеха заедно и в Манчестър Юнайтед. Отношенията между тях обаче не винаги са били най-мирните, поне на пръв поглед. Самият нападател споделя своята гледна точка по въпроса.

„Когато Моуриньо се завърна в Челси през 2013-та година тъкмо се бях върнал от наем в Уест Бромич, където бях разбил лигата, вкарвайки 17 гола на 19-годишна възраст. Мислех, че съм готов за първия отбор в Челси, но той не смяташе така и отново ме изпрати под наем, този път в Евертън“, споделя Лукаку.

„Години по-късно, по времето ни в Юнайтед, му казах, че в онзи момент исках да го убия, за това, че ме прати под наем. Смяхме се много на случката. Взаимоотношенията ни с него са... специфични, винаги сме си сблъсквали главите“.

„Много го обичам като човек. И той също мисля, че ме обича по този начин. Въпреки това винаги имаме конфронтации, независимо кой е виновен. Той е мой човек обаче, изключително много го уважавам“, завърши белгийският нападател.

През това лято Лукаку осъществи трансфер от Манчестър Юнайтед в Интер за сумата от 65 милиона евро.