Най-добрият играч на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд ще играе в дербито на Англия с Ливърпул в неделя, въпреки че по време на двубоя с Уулвърхемптън за Купата на Англия възобнови травмата в глезена си. Според "Мирър" интензивните процедури, на които е бил подложен нападателят веднага след контузията, са дали добър резултат и английският национал ще може да започне от първата минута на "Анфийлд".

Това със сигурност вещае неприятности за защитата на "мърсисайдци", които вече веднъж се опариха от бързоногата десетка на 20-кратния шампион на Англия, когато през есента Рашфорд разпечата вратата на "червените" при равенството 1:1 в Манчестър. Впоследствие това се оказа единствената грешна стъпка на водача във Висшата лига до този момент в първенството.

По-късно днес мениджърът на "червените дяволи" - Оле Гунар Солскяер ще даде традиционната си пресконференция, на която може би ще разкрие повече подробности за възстановяването на Маркъс. 22-годишното острие има 19 гола от началото на сезона до този момент.