Английският национал Люк Шоу ще смени едно лечебно заведение с друго. Веднага след контузията в мача с Испания, той беше приет в болница в Лондон, но сега ще бъде преместен в такава в Манчестър. Въпреки това състоянието му остава добро и стабилно. 

Причината за преместването му е съвсем тривиална. Той е освободен от лагера на националния отбор и сега трябва да е по-близо за наблюдение от медицинските лица на клуба му Манчестър Юнайтед. Засега лекарите не откриват нищо притеснително. 

Шоу пострада в мача с "ла фурия", когато се строполи на главата си след сблъсък с Дани Карвахал. Падането му беше толкова ужасно, че феновете се притесниха да не е загубил съзнание и да се е ударил лошо. Тестовете обаче показаха, че има само леко мозъчно сътресение. 

Все още обаче футболистът на "червените дяволи" ще остане под лекарско наблюдение. Те не се ангажират с дата за завръщането му на терена, но чак когато дадат зелена светлина за това, мениджърът Жозе Моуриньо ще може да го използва, за да не се поемат излишни рискове със здравето му.