Манчестър Юнайтед навлиза във все по-добра форма и отборът смело вече мечтае за участие в шампионската лига през следващия сезон. „

Червените дяволи“ продължават на всички фронтове, като в полуфиналите на Fa Cup ще се изправят срещу Челси, а тимът  продължава и изявите си в Лига Европа. В привържениците на този легендарен клуб цари оптимизъм, а  защитникът Люк Шоу твърдо вярва в добрите дни пред отбора.

„За момента се справяме  прекрасно след рестарта на Висшата лига и настроението при нас е отлично. Целта пред Манчестър Юнайтед е само една, и тя е завършване в топ 4. Убеден съм, че следващият сезон ще бъде прекрасен и искам да играем в шампионска лига, Манчестър Юнайтед е един от най-великите клубове в света, и определено заслужава място сред най-добрите. Ще се борим на всички фронтове до края на този сезон, и защо да не спечелим два трофея? Купата на Англия и Лига Европа са пред нас и можем да опитаме да се поздравим с трофей. Просто сега най-важно е да продължим да печелим и да играем добре, в страхотна форма сме“, каза Шоу.