Защитникът на Манчестър Юнайтед Люк Шоу похвали въздействието на новото попълнение на тима Бруно Фернандеш след присъединяването му към Манчестър Юнайтед през януари. Фернандеш пристигна от Спортинг Лисабон в Манчестър през зимния трансферен прозорец, като „червените дяволи“ похарчиха 67,6 милиона паунда, за да го доведат. Той пък вече вкара два гола и асистира за още три в първите си пет участия във Висшата лига. Въпреки че Фернандеш внесе креативност, Шоу казва, че характеристиките на полузащитника извън терена са най-поразителни.

„Той е невероятен за нас. Най-лудото е, че той всъщност не е бил там толкова дълго, но това, което донесе и качеството, което има, разбира се на терена, но и вътре в съблекалнята. Той е лидер за нас“, сподели Шоу.

Бранителят признава, че прекъсването на първенството заради пандемията от коронавирус е дошла в момент, в който отборът се е справял доста добре и е бил във форма.

„Всички бяхме разочаровани, но очевидно трябваше да спрем. Бяхме наистина уверени, резултатите вървяха добре, но най-важното е животът и здравето на хората, така че ние разбираме ситуацията“, каза още Шоу.