Халфът на Манчестър Юнайтед - Джеси Лингард, заяви, че тимът му може да се бори за титлата във Висшата лига през следващия сезон, ако начело на тима остане Оле Гунар Солскяер.

Норвежецът за момента е със статута на временен мениджър, но под негово ръководство "червените дяволи" записаха девет победи и едно равенство в десет мача до момента. 

"Солскяер и Майк Фелан върнаха стария Манчестър Юнайтед. Те познават много добре както лигата, така и клуба отвътре, така че успяха по перфектен начин да ни накарат да заиграем така, както го правим в момента. Солскяер се справя много добре. Никой не може да го вини за нищо. Когато дойде, вече знаеше какво да прави", заяви той.

"Веднага получи подкрепата на играчите. Каза ни, че в този клуб има големи очаквани и напрежение, с които трябва да се справим и да заиграем като истински Манчестър Юнайтед. Ако продължаваме по същия начин, през следващата година ще се борим за титлата. Върнахме се към основите, печелим мачове, постигаме резултати и вкарваме много голове. Единственото, което има значение, е да продължаваме да побеждаваме", добави Лингард.