Джейдън Санчо се бори да оправдае очакванията, откакто премина в Манчестър Юнайтед от Борусия Дортмунд през 2021 г., докато Антони също беше изправен пред доста критики в дебютната си кампания на "Олд Трафорд". Бразилското крило отбеляза седем гола в 29 изяви, включително гол във финала на Карабао Къп срещу Нюкасъл Юнайтед, след трансфера си за много пари от Аякс през лятото, докато Санчо отбеляза само пет пъти в 23 мача този сезон. Рио Фърдинанд вярва, че дуото не реализира пълния си потенциал и ги призова да бъдат по-смели в атакуващата третина.

"Ако Антони погледне сезона си, той ще седне там и ще си каже: "Не съм там, където искам да бъда, не правя това, което си мислех, че ще бъда досега". Да, той се появи с някои важни цели тук и има, но мисля, че ако е честен със себе си, ще си помисли, че трябва да дава нещо повече от себе си", започна Фърдинанд.

"Има една част от играта на Антони и Джейдън Санчо, която според мен трябва да се подобри, и това е поемането на повече рискове. Не получавате нищо в тази игра, без да поемате рискове. Нямате успех, без да поемате рискове, не печелете трофеи. Трябва да бъдем търпеливи като фен база с това. Не всеки успя в началото. Надявам се той да получи време да докаже какво може", добави бившият защитник.

"Алекс Фъргюсън ни казваше през цялото време, че не иска защита от нападател. Между другото това харесвам в Бруно Фернандеш. Той просто се нуждае от малко оръжия пред себе си. Ако има хора пред себе си, които бягат и поемат рискове, той е проблем за всеки отбор", завърши Фърдинанд.

"Червените дяволи" ще се върнат в игра в четвъртък срещу Реал Бетис в реванша от осминафиналите на Лига Европа, след като спечелиха първия мач с 4:1 на "Олд Трафорд".