Моментът за продажба на акциите на Манчестър Юнайтед е настъпил, заяви бившият капитан на отбора Гари Невил часове след протеста на феновете срещу собствениците клуба.
 
"Действията на феновете са породени от решението на собствениците за Суперлигата. Голяма част от хората не им вярват, дори ги мразят. Бъдещето на футбола в Англия е застрашено и всички фенове трябва да подкрепят тези на  Юнайтед.
 
Не бива да забравяме какво се случи преди две седмици. Те опитаха да се изолират в затворен турнир, което щеше да бъде огромен удар по всеки друг клуб в страната. Тези клубове искаха да вземат всичките пари и да разрушат пирамидата на изкачване и изпадане. Това е непростимо.
 
Не можеш да накараш някой да продаде футболен клуб насила, а и Глейзър са показвали в миналото, че са упорити. Понякога обаче идва момент, в който това е най-правилният ход. Може би следващите собственици няма да се справят по-добре с управлението на Юнайтед, но продажбата е належаща", коментира легендата на "червените дяволи", който е анализатор в "Скай Спортс".