Джейми Карагър обвини Коди Гакпо, че е играл на „забавен каданс“ по време на поражението на Ливърпул от Манчестър Юнайтед с 3:4 в четвъртфиналите за ФА Къп. Легендата на мърсисайдци беше много недоволен от цялостното представяне на 19-кратния английски шампион при драматичния успех за „червените дяволи“.

Карагър все пак отчете, че очаква Манчестър Сити да победи градския си съперник на финала, ако двата отбора преодолеят полуфиналната фаза, която ще се проведе в края на април. Именно през миналата година Юнайтед загуби от „гражданите“ във финала за ФА Къп.

Gulliver/GettyImages
21 снимки

„Ман Сити отново ще ви победят във финала и Ерик тен Хаг ще запази поста си през следващия сезон. Тази победа не е точно такава каквато мислите“, сподели бившият бранител към Гари Невил след успеха на Ман Юнайтед.

Малко преди това Карагър обвини Гакпо за цялостното му представяне, след като нидерландецът се появи от резервната скамейка на „Олд Трафорд“. „Ливърпул единствено може да се обвинява себе си. Мачът сам по себе си беше изключителен. Ливърпул вкара три, макар да изигра лошо срещата. Генерално, не мога да съдя и крайно отбора, след като са страхотни през целия сезон“, обобщи още бившият №23 на „Анфийлд“.