Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Инс разкритикува "червените дяволи", че са изпуснали да привлекат норвежката сензация Ерлинг Халанд през изминалия зимен трансферен прозорец. 

getty images
17 снимки

Юнайтед беше сред най-заинтересованите клубове по отношение на това да си осигури подписа на Халанд. В крайна сметка стрелецът обаче избра да продължи кариерата в Борусия Дортмунд след трансфер на стойност 17 милиона паунда от състава на Ред Бул Залцбург. 

Оттогава той отбеляза цели 12 попадения в 11 мача, което определно му спечели интереса на всички най-големи клубове в Европа. "Червената" легенда Инс не спести критиките на бившия си тим, след като е вероятно бъдещ трансфер за играча да струва поне 100 милиона. 

"Ако Юнайтед иска да скъси дистанцията до Манчестър Сити и Ливърпул, то имат нужда от световна класа нападател. Изпуснаха голям шанс с младия Халанд. Това е такъв талант, който не може просто да изпуснеш по такъв елементарен начин", започна Инс. 

"Много беше разочароващо, че не успяха да финализират сделката с него. Трябва има стрелец, който да бележи по 20-25 гола на сезон", завърши легендата.